Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau
-------------------

Welkom

Hartelijk welkom op mijn blog!

Ik ben Conny van der Heijden en ik heb een praktijk voor healing en reading in Hilversum, waar ik ook meditatielessen geef. Meer info vind je op: Praktijk voor Energie & Meditatie

Voor mij is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven: investeren in jezelf.
Dit betekent bewust omgaan met jezelf en je energie.

Energie is de uitdrukking van wie we zijn en wat er speelt in ons leven. Soms stroomt je energie niet, loopt er iets in je leven niet lekker. Vaak heeft dat te maken met oude patronen en blokkades. Reading en healing geven meer inzicht en beweging.

Meditatie is de manier om te voelen waar de energie in je lichaam wel of niet stroomt. Als je je energie beter laat stromen en oude energie kunt loslaten, komt er ruimte voor nieuwe beweging, vitaliteit en groei.

In dit blog geef ik op een speelse manier aan hoe je meer kunt investeren in jezelf.

Ik denk hierbij aan: meer rust ervaren, beter bij jezelf blijven, minder in je hoofd, meer in je lichaam leven…….

Veel leesplezier!

vrijdag 10 oktober 2014

Contact met je voeten


Een speelse manier om contact met je voeten te maken. Vaak voel je ze niet; dan zit je teveel in je hoofd.

 Maak contact met je voeten. Hoe voelen ze, warm of koud? Voel je afzonderlijke tenen. Ontspan je voeten. Krab een beetje met je tenen over de vloer zoals je zou krabben met je vingers. Voel dan of je voeten meer ontspannen zijn. Stel je voor dat je met blote voeten staat: op nat gras, in droog zand, in zachte modder, op een koude tegelvloer, op hoogpolig tapijt, op dennennaalden, fluwelig mos, een zachte poezenvacht.

 Dan steek je je voeten in een bakje met warm water. Je voegt lavendelblaadjes toe aan dat water. De geur komt langzaam vrij. De geur komt je neusgaten binnen, vloeit je schedel in en ontspant daar alles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten