Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau
-------------------

Welkom

Hartelijk welkom op mijn blog!

Ik ben Conny van der Heijden en ik heb een praktijk voor healing en reading in Hilversum, waar ik ook meditatielessen geef. Meer info vind je op: Praktijk voor Energie & Meditatie

Voor mij is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven: investeren in jezelf.
Dit betekent bewust omgaan met jezelf en je energie.

Energie is de uitdrukking van wie we zijn en wat er speelt in ons leven. Soms stroomt je energie niet, loopt er iets in je leven niet lekker. Vaak heeft dat te maken met oude patronen en blokkades. Reading en healing geven meer inzicht en beweging.

Meditatie is de manier om te voelen waar de energie in je lichaam wel of niet stroomt. Als je je energie beter laat stromen en oude energie kunt loslaten, komt er ruimte voor nieuwe beweging, vitaliteit en groei.

In dit blog geef ik op een speelse manier aan hoe je meer kunt investeren in jezelf.

Ik denk hierbij aan: meer rust ervaren, beter bij jezelf blijven, minder in je hoofd, meer in je lichaam leven…….

Veel leesplezier!

dinsdag 28 oktober 2014

Hoe vaak ben jij in het hier en nu?

Hoe vaak voel je op een dag hoe het echt met je is, met je lichaam? Maak eens een paar keer per dag contact met je lichaam door heel bewust te voelen dat  je rug en je billen contact maken met de stoel waarop je zit. Voel eens hoe het met je voeten is.


Hoe vaak voel je op een dag je ademhaling? Waar voel je je ademhaling in je lichaam, in je borstkas, je buik? Richt je eens, al is het maar een paar seconden, helemaal op je ademhaling. Dan ben je op dat moment helemaal in het hier en nu.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten