Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau
-------------------

Welkom

Hartelijk welkom op mijn blog!

Ik ben Conny van der Heijden en ik heb een praktijk voor healing en reading in Hilversum, waar ik ook meditatielessen geef. Meer info vind je op: Praktijk voor Energie & Meditatie

Voor mij is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven: investeren in jezelf.
Dit betekent bewust omgaan met jezelf en je energie.

Energie is de uitdrukking van wie we zijn en wat er speelt in ons leven. Soms stroomt je energie niet, loopt er iets in je leven niet lekker. Vaak heeft dat te maken met oude patronen en blokkades. Reading en healing geven meer inzicht en beweging.

Meditatie is de manier om te voelen waar de energie in je lichaam wel of niet stroomt. Als je je energie beter laat stromen en oude energie kunt loslaten, komt er ruimte voor nieuwe beweging, vitaliteit en groei.

In dit blog geef ik op een speelse manier aan hoe je meer kunt investeren in jezelf.

Ik denk hierbij aan: meer rust ervaren, beter bij jezelf blijven, minder in je hoofd, meer in je lichaam leven…….

Veel leesplezier!

donderdag 21 september 2017

Even helemaal ontspannen


Je gaat zitten of liggen en je ontspant je lichaam zoveel als kan. Je ademt een paar keer langzaam in en uit. Je laat gedachten die in je hoofd opkomen er gewoon zijn; je doet er niets mee. Stel je je dan voor dat je op een warme zomerdag door een open veld loopt. Je hebt het warm. Dan kom je bij je een bos en onder de bomen is het veel koeler. Je geniet daarvan. Je komt bij een beekje, je trekt je schoenen uit en je zit een tijdje met je voeten in het koele water. Je hoort de geluiden van het bos om je heen. Na een tijd trek je je schoenen weer aan en je loopt verder. Je komt op een open plek in het bos waar een klein hutje staat. Uit het hutje komt een oude vrouw je tegemoet. Ze verwelkomt je; ze straalt rust en wijsheid uit. Ze geeft je een beker met drinken en in die beker zit alles wat je nu nodig hebt. Je drinkt zoveel je wilt. Dan wijst ze je een hangmat die tussen de bomen hangt. Je laat je wiegen in de hangmat en je rust helemaal uit.
Voel na deze meditatie je lichaam, je ademhaling en hoe vol of leeg je hoofd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten