Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau
-------------------

Welkom

Hartelijk welkom op mijn blog!

Ik ben Conny van der Heijden en ik heb een praktijk voor healing en reading in Hilversum, waar ik ook meditatielessen geef. Meer info vind je op: Praktijk voor Energie & Meditatie

Voor mij is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven: investeren in jezelf.
Dit betekent bewust omgaan met jezelf en je energie.

Energie is de uitdrukking van wie we zijn en wat er speelt in ons leven. Soms stroomt je energie niet, loopt er iets in je leven niet lekker. Vaak heeft dat te maken met oude patronen en blokkades. Reading en healing geven meer inzicht en beweging.

Meditatie is de manier om te voelen waar de energie in je lichaam wel of niet stroomt. Als je je energie beter laat stromen en oude energie kunt loslaten, komt er ruimte voor nieuwe beweging, vitaliteit en groei.

In dit blog geef ik op een speelse manier aan hoe je meer kunt investeren in jezelf.

Ik denk hierbij aan: meer rust ervaren, beter bij jezelf blijven, minder in je hoofd, meer in je lichaam leven…….

Veel leesplezier!

vrijdag 10 februari 2017

Fijne oefening om gemakkelijker in te slapenAls je moeite hebt met inslapen, ga dan op de rug in bed liggen en stel je het volgende voor:

Je ligt te luieren op een prachtig strand en je luistert naar de golven. De zon is niet te heet en er is een aangenaam briesje. Alles is precies goed. Het wordt vloed en de eerste golf spoelt over je tenen en trekt zich dan terug. Je ruikt ook de zilte geur van de zee. De golfjes spoelen dan over je enkels. Langzaam komen de golfjes steeds verder, tot je knieƫn, heupen. Je voelt hoe het warme water over je spoelt en hoe er wat zand wegspoelt onder je billen en je rug. Je zakt wat dieper in het zand. De golven komen en gaan. Laat het water net zo ver komen als je wilt. Als je het over je hoofd laat spoelen, trekt het water zich steeds op tijd terug, zodat je kunt blijven ademen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten