Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau
-------------------

Welkom

Hartelijk welkom op mijn blog!

Ik ben Conny van der Heijden en ik heb een praktijk voor healing en reading in Hilversum, waar ik ook meditatielessen geef. Meer info vind je op: Praktijk voor Energie & Meditatie

Voor mij is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven: investeren in jezelf.
Dit betekent bewust omgaan met jezelf en je energie.

Energie is de uitdrukking van wie we zijn en wat er speelt in ons leven. Soms stroomt je energie niet, loopt er iets in je leven niet lekker. Vaak heeft dat te maken met oude patronen en blokkades. Reading en healing geven meer inzicht en beweging.

Meditatie is de manier om te voelen waar de energie in je lichaam wel of niet stroomt. Als je je energie beter laat stromen en oude energie kunt loslaten, komt er ruimte voor nieuwe beweging, vitaliteit en groei.

In dit blog geef ik op een speelse manier aan hoe je meer kunt investeren in jezelf.

Ik denk hierbij aan: meer rust ervaren, beter bij jezelf blijven, minder in je hoofd, meer in je lichaam leven…….

Veel leesplezier!

woensdag 14 januari 2015

Jouw rustpunt vinden

Stel je voor dat je op een plek in de natuur bent waar jij rust ervaart. Het kan een plek zijn die je kent of die je verzint. Ervaar de omgeving met alle sensaties: temperatuur, zon, wind, geluiden, geuren, enz. Je gaat daar zitten of liggen en je ervaart de rust van de omgeving.

Je begint je steeds meer bewust te worden van je lichaam; hoe is je houding, is je lichaam gespannen of ontspannen, lukt het je om daar zo rustig te liggen, voel je je moe of vitaal? Voel dat je lichaam een beetje beweegt door je ademhaling en ervaar het gevoel van rust zo volledig mogelijk.

Begin dan te ervaren dat je die rust die je op die plek in de natuur voelt ook in je lichaam kunt brengen. Het gaat nu niet om een rustpunt buiten je maar een rustpunt binnen je.


Waar in je lichaam is jouw rustpunt? Ervaar dit zo volledig mogelijk en geniet er van dat jij een rustpunt in je lichaam hebt waar je altijd naar toe kunt, ook als het om je heen niet zo rustig is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten