Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau
-------------------

Welkom

Hartelijk welkom op mijn blog!

Ik ben Conny van der Heijden en ik heb een praktijk voor healing en reading in Hilversum, waar ik ook meditatielessen geef. Meer info vind je op: Praktijk voor Energie & Meditatie

Voor mij is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven: investeren in jezelf.
Dit betekent bewust omgaan met jezelf en je energie.

Energie is de uitdrukking van wie we zijn en wat er speelt in ons leven. Soms stroomt je energie niet, loopt er iets in je leven niet lekker. Vaak heeft dat te maken met oude patronen en blokkades. Reading en healing geven meer inzicht en beweging.

Meditatie is de manier om te voelen waar de energie in je lichaam wel of niet stroomt. Als je je energie beter laat stromen en oude energie kunt loslaten, komt er ruimte voor nieuwe beweging, vitaliteit en groei.

In dit blog geef ik op een speelse manier aan hoe je meer kunt investeren in jezelf.

Ik denk hierbij aan: meer rust ervaren, beter bij jezelf blijven, minder in je hoofd, meer in je lichaam leven…….

Veel leesplezier!

maandag 11 december 2017

Van doen naar zijn

Voel dat je op de stoel zit. Wiebel een paar keer heen en weer zodat je recht op je zitbotjes zit. Stel je voor dat je op een groot kussen zit in een kleur die voor jou staat voor zachtheid.
Ga met je aandacht naar je bekken en voel je adem. Breng met iedere ademhaling meer ontspanning en zachtheid in je buik. Hoe ervaar jij zachtheid, als een kleur, een gevoel, een beeld?  Ervaar ook dat het ritme in je buik anders is dan dat in je hoofd.
Realiseer je hoeveel je doet op een dag, hoeveel je denkt en hoeveel je denkt te moeten.
Nu hoef je niets, alleen te zitten, ademen en te zijn. Sta jezelf dit toe. Maak steeds meer ruimte in je buik en vind er je rustpunt. Geniet van het alleen  maar zijn. Als er gedachten opkomen, laat je ze gaan en ga je weer met je aandacht naar je buik, je adem en je zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten