Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau
-------------------

Welkom

Hartelijk welkom op mijn blog!

Ik ben Conny van der Heijden en ik heb een praktijk voor healing en reading in Hilversum, waar ik ook meditatielessen geef. Meer info vind je op: Praktijk voor Energie & Meditatie

Voor mij is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven: investeren in jezelf.
Dit betekent bewust omgaan met jezelf en je energie.

Energie is de uitdrukking van wie we zijn en wat er speelt in ons leven. Soms stroomt je energie niet, loopt er iets in je leven niet lekker. Vaak heeft dat te maken met oude patronen en blokkades. Reading en healing geven meer inzicht en beweging.

Meditatie is de manier om te voelen waar de energie in je lichaam wel of niet stroomt. Als je je energie beter laat stromen en oude energie kunt loslaten, komt er ruimte voor nieuwe beweging, vitaliteit en groei.

In dit blog geef ik op een speelse manier aan hoe je meer kunt investeren in jezelf.

Ik denk hierbij aan: meer rust ervaren, beter bij jezelf blijven, minder in je hoofd, meer in je lichaam leven…….

Veel leesplezier!

donderdag 27 november 2014

Meditatie met witte veerMeditatie met witte veer

Zie een mooie blauwe lucht voor je, ervaar de ruimte en de stilte. Dan komt er een donsveertje voorbij zweven. Zie hoe het zich laat meenemen door de wind en zo moeiteloos beweegt. Het gaat waar de wind waait. Sta even stil bij momenten in jouw leven waarin iets moeiteloos ging, omdat je meeging op de stroom.

Af en toe dwarrelt het veertje op de grond en komt daar tot rust. Dan wordt het weer meegenomen door de wind.  Wissel jij ook activiteit af met rustmomenten? Luister je genoeg naar je lichaam of je geest wanneer die rust nodig hebben en volg je zo het ritme in je leven dat bij jou past?

Ervaar dan de rust, eenvoud, de helderheid van de witte kleur. Zie het veertje buiten je gezichtsveld wegzweven. Geniet nog even van de mooie blauwe lucht en kom dan uit je concentratie.

Deze en andere meditaties vind je op mijn  Meditatie-CD. Op  Mijn website lees je hoe je hem kunt bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten